Tag Archives for " politica online "

Campanii electorale pro sau contra ?

Shares

politica_onlineA incepunt campania electorala in care 12 candidati isi incearca norocul. Avand ca model mediul de campanie electorala al actualului presedinte al SUA Barack Obama, cativa dintre candidatii nostri isi desfasoara campaniile de promovare si in online pe diferite canale de comunicare ( pagini personale, bloguri, twitter, youtube ).

Se pare ca aceste campanii devin tot mai agresive, astfel incat unele agentii au ales sa plateasca reclame pentru a demigra imaginea altor candidati.

Cine castiga din aceste campanii ?

Majoritatea banilor pentru publicitatea online merg spre google, pe urma spre agentiile intereactive si ziarele online.

Se pare ca toate pertidele teritoriale vor sa-si sustina candidatii, desii experienta lor cu online-ul este aproape nula ex: azi un nene politician local din Baia Mare nu a mai vrut sa plateasca campania de publicitate pe ziarul online infomm.ro deoarece era afisat un banner cu Geoana Balerinul, fapt care l-ar fi enervat la culme. ๐Ÿ™‚

Se pare ca acest domn si multi altii mai au de invat despre campaniile electorale online .

P.S. acesta este un simplu articol, personal nu susist sau incurajez nici un candidat !!

Poza cu Geoana Balerinul a atras multe priviri si discutii atat in online cat si offline, fapt care posibil sa aiba efecte pozitive asupra acestui candidat. Chiar merita sa platesti reclama negativa ?

geoana_balerinul