• You are here:
  • Home »
  • phishing romcard

Tag Archives for " phishing romcard "

phishing romcard

Shares

ATENTIA MARITA PLS !!!

azi s-a inceput o campanie de SPAM PHISING in numele ROMCARD

rog pe cei care primesc astfel de emailuri sa le ignore sau raporteze ca spam si in nici un caz sa nu-si dea datele personale de pe card in special codul pin

Faci cumparaturi online? Adauga protectie suplimentara tranzactiilor tale.
Prin activarea serviciului “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™” vei primi o parola unica care va asigura autentificarea ta ori de cate ori vei face cumparaturi online cu cardul tau, asigurand astfel protectia tranzactiilor tale.

Tot ce trebuie sa faci este sa activezi acest serviciu astazi.

De fiecare data cand vei dori sa efectuezi o plata la un magazin on-line participant la acest serviciu – numai acelea care afiseaza logo-ul “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™”- va trebui sa furnizezi parola personala inainte de incheierea tranzactiei. In acest fel esti sigur ca numai tu folosesti cardul tau Visa sau MasterCard pentru cumparaturile pe Internet. Activarea acestui serviciu este rapida, usoara si fara nici un cost !

Pentru a face cumparaturi on-line in deplina siguranta nu trebuie sa obtii un alt card decat cel detinut pana in prezent. Acest serviciu a fost dezvoltat de catre VISA & MasterCard International  si se bazeaza pe standardul 3D Secure, ce inglobeaza cele mai noi tehnologii de securizare a tranzactiilor pe Internet.


CUMPARA INTELIGENT, CUMPARA IN SIGURANTA
Indiferent daca ai mai efectuat sau nu plati pe Internet, iti oferim acum acces gratuit la serviciul “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™” pentru ca tu sa fii protejat de eventuale fraude prin utilizarea neautorizata a cardului tau in cadrul tranzactiilor on-line, orinde in lume s-ar desfasura acestea.
•  Acest standard de securitate este destinat sa aduca in lumea virtuala acelasi nivel de securitate ca si in lumea reala, prin confirmarea catre comerciantul on-line ca cel ce utilizeaza cardul este si detinatorul legitim al cardului respectiv;
•  Cand se initiaza tranzactia, identitatea ta va fi confirmata folosind o parola, la fel cum, in prezent, la orice magazin, semnezi o chitanta.

Activeaza-ti serviciul Verified by Visa si MasterCard® SecureCode™ !
1. Incepe procesul de activare furnizand corect toate informatiile ce iti sunt solicitate, conform pasilor de mai jos
2. Pentru viitoarele tranzactii online iti vei confirma identitatea prin introducerea parolei

*Activarea serviciului “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™” necesita Microsoft Internet Explorer 4.01, Netscape Navigator 4.08 sau versiuni mai noi.

Activeaza acum serviciul

ATENTIE: Dupa 3 incercari nereusite va trebui sa mergi la cea mai apropiata sucursala bancara pentru a completa un formular de deblocare

A NU SE DA DATELE PERSONALE IN SPECIAL CODUL PIN !!!