Tag Archives for " page rank "

nofollow-link

Indexare Paginilor Cu Nofollow

Shares

Atributul rel=”nofollow” deja foarte cunoscut si utilizat de toti cei ce activeaza in industria web / seo . Pentru cei interesati, am scris anul trecut ceva despre nofollow. Recent am pornit cateva teste seo , iar despre primul am sa discut mai departe.  Masurarea si interpretarea rezultatelor se face vizavi de Google – motorul de cautare cel mai iubit si mai urat de catre activistii din domeniu .

Test : indexarea paginilor web din spatele link-urilor cu nofollow

Pentru acest test am creat o pagina interna optimizata pentru cuvinte chei scrise gresit (cuvinte care nu returneaza rezultate in google) , dupa care am adaugat un scurt articol unde am  folosit link extern cu atributul rel=”nofollow” spre aceasta pagina.

Citeste mai mult

Page Rank 3 in 2 saptamani

Shares

O noua dovada a faptului ca Google face permanent update de page rank si “premieaza” siteurile de calitate este si cazul concret in care ziarul online infomm.ro a primit page rank 3 in doar 2 saptamani de la lansare . Data trecuta am anuntat indexarea lui in doar 6 ore de la lansare.

Explicatia personala pentru acest page rank ar fi linkurile de calitate care il sustin si continul original si updatat zilnic de catre echipa de jurnalisti care se ocupa de acest site. Astfel pentru cei interesati de PR pt siteurile personale pot afirma ca inscrierea in mii de directoare web este tot mai prost rasplatita de google in ultimul timp, importanta ridicata avand linkurile naturale provenite din posturi originale despre acel site. O nemultumire in acest sens este faptul ca nu toti avem un Trust Media in spate pentru a creea un BUZZ atunci cand se lanseaza un site.

Se pare ca google da o mai mare importanta site-urilor mari, avand un trust mult mai mare legat de continutul de calitate si update-ul permanent al informatiei in site.

google pr update

Shares

pr update in curs

pt multi nu este deloc placut aces update de la google, multe site-uri pierzand rank. update-ul pare a fi benefic pt site-urile noi. google penalizeaza iar pe ce care vand link-uri sau cumpara