Tag Archives for " nokia "

Primul laptop Nokia Booklet 3G

Shares

La scurt timp dupa ce Microsoft a anuntat alianta cu Nokia pentru piata de telecom, si se preciza integrarea sistemelui de operere Windows pe terminalele Nokia , acestia scot pe piata primul laptop Nokia Booklet 3G.

Nokia Booklet 3G este un mini laptop cu procesor Atom, bateria ofera o autonomie de pana la 12 ore, iar monitorul are doar 2 cm grosime, este de 10.1 inch si suporta HD Ready, avand port HDMI.  Greutatea laptopului este de aproximativ 1 kg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fIHWM4liM2g[/youtube]

Microsoft se aliaza cu Nokia pentru piata de telecom

Shares

microsoft-nokiaAvand o piata de peste 200 milioande de utilizatori cu toate acestea in scadere de la 47,7% la 45% Nokia este un principalul producator global de smartphone si un aliat natural al Microsoft.

Desii odata rivali Nokia si Microsoft au facut mieruci 12.08.2009 o alianta pentru a castiga din piata de telecom, acestia suferind pierderi in fata concurentilor Apple Inc cu iPhone, Research In Motion Ltd. cu BlackBerry şi nu in ultimul rand Google Android.

In viitorul apropiata noile smartphone-uri create de Nokia vor avea implementat Microsoft Office Mobile care ofera atat functia de email cat si aplicatiile Word, PowerPoint si Excel tot mai mult utilizate de catre consumatori.

Microsoft are in dezvoltare SharePoint Server, un portal destinat posesorilor de smartphone , clienti ai terminalelor cu noile tehnologii integrate.