• You are here:
  • Home »
  • masini second hand

Tag Archives for " masini second hand "

Autovit.ro a fost vandut cu 4.7 mil euro

Shares

autovitA doua tranzactie ca marime din online-ul romanesc este vanzarea celui mai mare site de anunturi auto autovit.roNaspers una dintre cele mai mari companii media din lumea cu sediul in Africa de Sud , a platit 4, 7 milioane euro pe site-ul de vanzari masini noi si second hand.

Naspers este o companie listata la Bursa din Londra si are investitii de mai multe miliarde de euro in site-uri din lumea intreaga ( Europa, Rusia, China, Brazilia, India, Africa de Sud sau Thailanda ).

In urma acestei tranzactii inca 4 romani devin milionari datorita internetului, Cornel Parvu (51 de ani), Florea Parvu (59 de ani), Florian Nila (45 de ani) si Irina Nila (45 de ani) incaseaza fiecare peste un milion de euro in urma vanzarii site-ului autovit.ro

autovit.ro a fost lansat in urma cu 10 ani, in prezent fiind postate peste 18.000 de anunturi auto platite prin sms cu o taxa de 1,5 euro pentru 15 zile. Cu 72.000 de vizitatori pe zi autovit.ro este primul site din categoria auto conform trafic.ro si ocupa locul 22 dintre cele mai vizitate site-uri din Romania cu peste 2,2 milioane de vizite lunar.

Anual veniturile site-ului depasesc 630.000 eur , iar cheltuielile cu intretinerea sunt in jur de 100.000 euro.