Tag Archives for " Linux "

Qinstall 4.0 – noul server de email

Shares

Noua versiunea 4.0 a serverului de mail Qinstall, a fost lansata. Aceasta noua versiune este disponibila pentru serverele Linux care folosesc versiunile Bluewhite64 13 si Slackware Linux 13.0 (32-bit) .

Ce este Qinstall ?

Qinstall este un puternic server de mail sigur , robust si scalabil, acesta fiind bazat pe celebrul qmail. Aceasta aplicatie permite crearea de noi conturi de mail pe server, fara a crea conturi de useri pe server, astefel securitatea pe server fiind foarte ridicata.

Interfata web integrata in qinstall 4.0 permite utilizatorului accesul la email printr-o conexiune securizata de internet. Securitatea formata dintr-o serie de aplicatii anti spam si un antivirus intaresc increderea utilizatorului de a folosi aceasta aplicatie.

Mai multe informatii gasesti pe pagina oficiala a produslui : Qinstall

Bluewhite64 Linux

Shares

Bluewhite64 Linux 12.2 a fost lansat!

Bluewhite64 Linux a ajuns la versiunea 12.2 si cuprinde Kernel-ul 2.6.27.7 optimizat pentru arhitectura 64-bit, o noua facilitate adusa installer-ului ce permite instalarea distributiei printr-un Samba share, pachete noi precum pm-utils (Power Management Utilities), pm-utils (Power Management Utilities), wicd (wired and wireless network manager for Linux).

Detalii se pot afla la adresa: http://www.bluewhite64.com

Download ISO si Torrent la adresa:

http://www.bluewhite64.com/download-buy-bluewhite64-dvd-cd-torrent.html