Tag Archives for " link-uri "

Promovare web prin articole online

Shares

De la un post mai vechi, despre cum faci o campanie de link building am decis sa vorbesc despre articole online .

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a promova un site este postarea de articole in directoarele care permit acest lucru. Desi presupune mai multa munca si eventual costuri mai mari, link-urile provenite din articolele online par sa fie mai bine vazute de catre motoarele de cautare.

Treaba cu directoarele web este tot mai “rasuflata” pe zi ce trece, dar nu trebuie neglijata cand vobim despre seo .

Dece sunt mai bune directoarele de articole ?

Cum am spus si mai sus , acest timp de promovare presupune un volum de munca mult mai mare, decat simpla postare a unui site intr-un director web. Aceasta diferenta de munca si creativitate este rasplatita si de catre google. Am spus “creativitate” pentru ca este foarte important ca fiecare articol adaugat intr-un site sa fie diferit, nu facem un articol si dam copy-paste in toata lista pe care o avem. Este foarte important sa avem articole curate si diferite.

Cum scriem un articol ?

Pentru a scrie corect articole ai nevoie de putina creativitate si sa cunosti foarte bine site-ul care vrei sa-l promovezi. Practic in fiecare articol vorbesti despre povestea acelui site: dece e bun, ce ofera, cui se adreseaza , noutati din domeniu , etc.

Utilizarea cuvintelor cheie este foarte importanta, in acest sens trebuie stabilite prioritatile si sinonimele acestora si cuvinte relevante. Exemplu : daca se vrea promovarea site-ului unui agentii de turism, in continutul articolului se pot folosii urmatoarele expresiile : oferte turistice, vacante, sejur, servicii turism, urmate de locurile geografice sau orase.

Directorul de articole online , permite adaugarea acestor tipuri de articole cu , cod HTML , iar link-urile sunt dofollow. Pentru adaugarea unui link in articol trebuie folosit acest cod : <a href=”http://www.domeniu.ro”>link ancora< /a >