Tag Archives for " infomm.ro "

Infomm.ro – trafic si analize

Shares

infommAu trecut aproape 4 luni decand am anunat lansare infomm.ro , ziar online care ofera stiri din Maramures, care la scurt timp a fost indexat in google, iar la 2 saptamani dupa lansare a primit parge rank 3 . In aceasta perioada ziarul online infomm a prezentat mai multe consursuri cu premii constand in excursii in Grecia.

In toata aceasta perioada siteu-lui i-au fost adaugate noi functionalitati (legate de comentarii, lista ultimilor stiri video, poza zile, penibilul saptamanii . etc ), atata pe partea “user friendly” pentru a fi cat mai util si simplu de navigat pentru utilizatori cat si pe partea de seo a site-ului, unde au fost filtrate categoriile importante plus stirile din site, restul parilor mai putin importante fiind filtrare cu nofollow.

infomm.ro este tot mai accesat de catre cetatenii orasului Baia Mare fiind o adevarata sursa de informatie in timp real, astfel site-ul a depasit 75.000 de vizitatori unici, majoritatea proveniti din motoarele de cautate ( google in cazul de fata ). De azi pagina poate fi introdus in listele de site-uri care accepta comenturi dofollow, fiind foarte util pe partea de “link building” cand e vorba de seo. Tot de azi in footer-ul site-ului se poate vedea noul API de la trafic.ro care prezinta vizitatorii in utimele 7 zile si in ultimele 24 de ore.

Daca esti interesat de ziare Baia Mare sau alte stiri din Maramures nu uita de infomm.ro

Infomm.ro te trimite in Grecia

Shares

Ziarul online infomm.ro te trimite in Grecia . Tot ce trebuie sa faci este sa participi la consursul organizat de redactie.

Cerinte minime:  o poza cat mai haioasa dintr-o vacanta si o adresa de email pentru a fi contactat.  Daca consideri ca indeplinesti aceste cerinte adauga poza ta si pe urma roaga-ti prietenii din lista si nu numai sa-ti voteze poza de pe site.

Trucuri pentru a castiga : pune la status pe yahoo mess. linck-ul cu acest concurs , urmat de mesajul ” voteaza-ma !” , roagati pretenii care nu participa sa puna si ei la status aceste mesaje si eventual sa dea mesajul mai departe in listele lor , pe urma daca ai o lista de contacte adresa de email ar fi minunat sa scri si acolo despre acest consurs. Cu cat mai multi prieteni te voteaza sansele sa ajungi in Grecia cresc.

adevaratul ziar online din maramures – infomm.ro

Shares

Dupa o lunga perioada de stres impreuna cu Gazzetarul azi am lansat “adevaratul ziar online din Maramures” adica infomm.ro .

Parte a Transilvania Media Trust România, cotidianul on-line infomm.ro vine să completeze gama mediatică a unui trust de presă din care fac parte ziare tipărite, posturi de radio şi televiziune.

Data de 8 iunie va marca evenimentul lunii în presa maramureşeană, prin apariţia ziarului electronic infomm.ro. Un portal care vă prezintă cele mai importante informaţii din judeţ.  Aici veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre Maramureş ; stiri în exclusivitate, reportaje inedite, materiale de impact şi articole de investigaţie.