Tag Archives for " infomm "

Open Coffee Baia Mare – a doua editie

Shares

opencoffeePe scurt : Open Coffee Baia Mare in 15.01.2010 la restaurant Galla , de la orele 17:00.

Asa cum am promis lu’  Chinezu , cel care a organizat prima edite Open Coffee Baia Mare, azi anuntam pregatirele pentru a 2-a editea Open Coffee Baia Mare , unde firma Silkweb se va ocupa de organizare.

La eveniment sunt ivitati toti cei pasionati de mediul online, indiferent de nivelul de interactiune cu internetul.

Principala tema de discutie va fi : dezvoltarea mediului online pe plan regional , fiind invitati toti participantii sa-si prezinte proiectele sau ideile in acest sens.

Vezi mai multe informatii despre Open Coffee Baia Mare

Infomm.ro – trafic si analize

Shares

infommAu trecut aproape 4 luni decand am anunat lansare infomm.ro , ziar online care ofera stiri din Maramures, care la scurt timp a fost indexat in google, iar la 2 saptamani dupa lansare a primit parge rank 3 . In aceasta perioada ziarul online infomm a prezentat mai multe consursuri cu premii constand in excursii in Grecia.

In toata aceasta perioada siteu-lui i-au fost adaugate noi functionalitati (legate de comentarii, lista ultimilor stiri video, poza zile, penibilul saptamanii . etc ), atata pe partea “user friendly” pentru a fi cat mai util si simplu de navigat pentru utilizatori cat si pe partea de seo a site-ului, unde au fost filtrate categoriile importante plus stirile din site, restul parilor mai putin importante fiind filtrare cu nofollow.

infomm.ro este tot mai accesat de catre cetatenii orasului Baia Mare fiind o adevarata sursa de informatie in timp real, astfel site-ul a depasit 75.000 de vizitatori unici, majoritatea proveniti din motoarele de cautate ( google in cazul de fata ). De azi pagina poate fi introdus in listele de site-uri care accepta comenturi dofollow, fiind foarte util pe partea de “link building” cand e vorba de seo. Tot de azi in footer-ul site-ului se poate vedea noul API de la trafic.ro care prezinta vizitatorii in utimele 7 zile si in ultimele 24 de ore.

Daca esti interesat de ziare Baia Mare sau alte stiri din Maramures nu uita de infomm.ro

Page Rank 3 in 2 saptamani

Shares

O noua dovada a faptului ca Google face permanent update de page rank si “premieaza” siteurile de calitate este si cazul concret in care ziarul online infomm.ro a primit page rank 3 in doar 2 saptamani de la lansare . Data trecuta am anuntat indexarea lui in doar 6 ore de la lansare.

Explicatia personala pentru acest page rank ar fi linkurile de calitate care il sustin si continul original si updatat zilnic de catre echipa de jurnalisti care se ocupa de acest site. Astfel pentru cei interesati de PR pt siteurile personale pot afirma ca inscrierea in mii de directoare web este tot mai prost rasplatita de google in ultimul timp, importanta ridicata avand linkurile naturale provenite din posturi originale despre acel site. O nemultumire in acest sens este faptul ca nu toti avem un Trust Media in spate pentru a creea un BUZZ atunci cand se lanseaza un site.

Se pare ca google da o mai mare importanta site-urilor mari, avand un trust mult mai mare legat de continutul de calitate si update-ul permanent al informatiei in site.

adevaratul ziar online din maramures – infomm.ro

Shares

Dupa o lunga perioada de stres impreuna cu Gazzetarul azi am lansat “adevaratul ziar online din Maramures” adica infomm.ro .

Parte a Transilvania Media Trust România, cotidianul on-line infomm.ro vine să completeze gama mediatică a unui trust de presă din care fac parte ziare tipărite, posturi de radio şi televiziune.

Data de 8 iunie va marca evenimentul lunii în presa maramureşeană, prin apariţia ziarului electronic infomm.ro. Un portal care vă prezintă cele mai importante informaţii din judeţ.  Aici veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre Maramureş ; stiri în exclusivitate, reportaje inedite, materiale de impact şi articole de investigaţie.