Tag Archives for " hp "

hp garantia praf in ochi

Shares

De peste 4 ani folosesc produsele HP pentru print si scan fara nici o problema.  Dar cum orice minune nu tine prea mult necazut a ajuns si pe la mine dupa 1 an de folosire a unui multifunctional HP 5610 . Dupa inlocuirea cartusului pt culoarea negru cod 27 ( original ) imprimanta mea si-a incetat functionarea. Viteza de printare era precum economia tarii noastre ( o pagina cu text negru in 45-60 min ) restul functiilor fiind inghetate.

Am luat legatura cu cei de la support hp unde mi-am pierdut timpul pe chat cu ei 2 zile fara a ajunge la o rezolvare. Urmatorul pas.. trimiterea in garantie prin magazinul de unde s-a achizitionat, am primit-o inapoi dupa o luna  ( timp in care s-a comandat placa de baza, s-a schimbat si testat ) asta teoretic , pt ca imprimanta mea avea aceleasi pb de functionare, adica NU mergea. Dupa inca o saptamana de stat in garantia am primit inapoi imprimanta mea cu un design nou prevazut cu multe zgarieturi, stersaturi pe toate partile si cartusele schimbate, dar acuma pare sa mearga, pt cat timp…. o sa vad.

HP Data Center

Shares

HP – prezinta solutiile lor pentru data center. Daca esti cu adevarat interesat de calitatea serviciilor de gazduire web, poti urmari aceasta prezentare.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WFp-V_WRHxQ[/youtube]

Ce parere ai? Furnizorul tau de hosting cum te asigura in caz de dezastre ?