Tag Archives for " Google Wave "

Invitatii Google Wave

Shares

google_wave_logoDaca tot suntem in perioada cadourilor si a gesturilor frumoase m-am gandit sa ofer cadou 11 invitatii google wave . Pentru a primi o invitatie pe noua platforma de socializare lansata de Google, trebuie doar sa lasi un comentariu la acest post din blog cu adresa ta de gmail.

Daca nu vrei sa lasi coment ma poti contacta si in alte moduri pentru a primi invitatia.

In articolul din vara Google Wave – socializarea mondiala am prezentat in mare o parte din functionalitatea noii platforme de socializare . Mentionez ca Wave se afla in perioada beta, momentan majoritatea functiilor fiind indisponibile.

Prin aceasta platforma de socializare Google intra in concurenta directa cu principalele retele sociale, cu twitter si yahoo mess. Crezi sa devina Google Wave cea mai mare retea sociala din lume ?

Google Wave – socializarea mondiala

Shares

Google Wave – este cea mai asteptata aplicatie online, oferita din partea lu google inc. care s-ar putea lansat la sfarsitul acestui an. Creeata de catre fondatorii Google Maps aplicatia v-a revolutiona internetul.

Ce este Google Wave?

Pornind de la functia clasica de email (gmail) care ar fi depasita , mesageria instant (yahoo mess) fiind incomplect , plus multe alte functii mai mult sau mai putin revolutionare Google v-a reusii sa creeze instrumentul ideal pentru comunicare si socializare online, util atat utilizatorilor individuali , cat si firmelor mici sau chiar companiilor mari. Fiind un program open-source Google Wave permite programatorilor sa dezvolte noi aplicatii sau sa le implementeze pe cele existente in site-urile sau blogurile personale, sursele pentru API fiind disponibile aici : http://code.google.com/intl/ro-RO/apis/wave/ , iar protocolul wave este aici : http://www.waveprotocol.org/ . Momentan aplicatie este disponibile spre testare doar catorva programatori bine alesi de echipa google.

All in one – wave va cuprinde toate functiile utilizate frecvent de catre internauti ( email, chat, foto/video sharing, mini bloging, socializare ). Utilizand Google Wave se poate lucra in comun la diferite proiecte , se pot edita documente, poze de catre 2 sau mai multe persoane in timp real, acesta fiind punctul forte al aplicatiei (comunicarea in timp real) . Astfel emailurile trimise se pot edita oricand, mesajele chiar daca sunt mai vechi pot fi comentate si de catre noii participanti la discutie. Vor fi prezenta functii noi precum traducerea in timp real si corectarea greselilor de ortografie, astfel desii purtam o conversatie cu o persoana din Franta care nu stie lb romana, acestuia ii se va afisa textul scris corent in limba dorita.

Daca te plictisesti in urmatoarele 80 min si vrei sa aflii mai multe despre Google Wave poti urmarii filmul de prezentare :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v_UyVmITiYQ[/youtube]