Tag Archives for " emag.ro "

emag-profitshare

Un An De Afiliere cu Emag.ro

Shares

Sistemul de afiliere de la eMAG.ro a trecut cu brio primul an de activitate. In martie 2009 cel mai mare magazin online din Romania lanseaza platforma de afiliere eMAGProfitShare .

Aceasta platforma permine afisarea reclamelor prin widget-uri cu produse promovate de eMAG pe toate site-urile inscrise in retea. Folosind acest sistem vizitatorii site-ului tau pot fi la curent cu ultimele noutati in materie de produse IT&C sau electrocasnice, iar notorietatea si increderea data de furnizor ii poate transforma mult mai rapid in clienti pentru produsele promovate de tine. Fiecare comanda finalizate de un client ajuns pe emag prin intermediul site-ului tau va fi recompensata cu un comision de 3% din valoarea comenzii.

eMAG ProfitShare in cifre (are cu ce se lauda)

In aceasta perioada 9000 de site-uri au ales ProfitShare ca forma de monetizare din care doar 4000 au ramas active. Acestea au generat peste 800 de milioane de afisari si peste 1,7 milioane de click-uri. Comisioanele acordate prin acest sistem de afiliere au fost de 235.000 RON.

Pentru consultanta online in vederea monetizarii site-urilor prin intermediul acestui program de afiliere ma poti contacta prin formularul de contact sau printr-un simplu comentariu.

Dupa acest BUZZ dat cu rapoartele, oare cate site-uri se vor adauga retelei de afiliere  eMAG ProfitShare ?

Proiect pentru programele de afiliere

Shares

Am demarat un nou proiect www.reclame-video.ro de testare pentru programale de afiliere din Romania. Proiectul meu va prezenta mai multe reclame online din diferite categorii , in special IT&C, telefoane , electronice etc.  Am discutat nu demult despre aceasta afiliere ce si cum trebuie facut, acum am hotarat sa pun si in practica cu putine explicatii.

Cum creeam o strategie pentru afilierea la un site precum emag.ro ? Am ales emag pentru ca este cel mai conoscut magazin online cu sistem de afiliere la momentul de fata, plus despre aceste produse as putea da informatii pentru vizitatorii site-ului meu.

1) alege un domeniu cat mai nisat, ex. telefoane mobile, gadgeturi, ipod, iphone , pc-uri etc.

2) informatia este principala componenta a site-ului respectiv. Cu cat informatia este mai noua si originala, ai sanse ca vizitatorii tai sa fie usor transformati in clienti. Fa articolelele de prezentare in asa fel incat sa-i faci pe vizitatori sa cumpere produsele, acestia trebuie convinsi ca au nevoie de acele produse si ca acestea sunt cele mai bune. Poti vorbi despre aparita produsului, acesta fiind nou pe piata, pretul scazut al acestuia si aminteste si de garantia pe termen lung pentru obiectul cumparat.

3) itegrarea widgeturilor trebuie facuta cat mai natural , precum reclamele google adsense, eu am ales si tema de la blog cat mai asemanatoare cu emag.ro pentru o integrare cat mai naturala a eventualului client trimis  spre ei

4) promovarea site-urilor tale prin diferite metode

Programale de afiliere sunt surse de castig pe termen lung, acestea putand fi considerate mici afaceri cu investitii financiare minime, care cresc in timp daca cineva vrea sa si munceasca pentru a obitine rezultatele dorite

emag

s-a vandut 50% din emag.ro

Shares

“Pentru aproximativ 10 milioane euro, acţionarii Radu Apostolescu, Vlad Marian, Dan Teodosescu şi Gabriel Dumitrescu au vândut o participaţie de peste 50% fondului Romanian American Enterprise Fund (RAEF). Cu aceşti bani îşi vor reveni şi probabil că au învăţat din experienţa asta să îşi trateze clienţii mai bine şi să fie doar magazin online.