Tag Archives for " eGazduireWeb "

Gazduire web si concursuri SEO

Shares

Cand am vorbit despre SEO si despre cum faci o campanie de link building nu am mentionat si treaba cu , concursurile seo – o buna metoda de a obtine link-uri de calitate spre pagina ta.

In zilele de azi e tot mai greu sa te lansezi pe o piata tot mai aglomerata pe zi ce trece, asa ca tot mai multe firme apeleaza la fel si fel de campanii de promovare printre care si concursurile premiate cu servicii / produse de portofoliul lor.

La un astfel de concurs a apelat si eGazduireWeb , firma care ofera servicii de gazduire web , astfel in decembrie 2009 , a lansat un concurs pentru bloggeri , premiile constand intr-un domeniu .ro , un domeniu .com, .net, .eu si gazduire web gratuita timp de 6 luni. Se pare ca acest concurs a avut succes incat acuma administratorul firmei te trimite la concertul AC/DC printr-un nou concurs, unde premil este un bilet la concertul trupei AC/DC din 16 mai 2010.

Se stie faptul ca promovarea prin articole pe bloguri este foarte eficienta (continutul blogurilor fiind foarte bine vazut si indexat de catre Google), atat pentru crearea brandului cat si pentru motoarele de cautare.

Multi considera ca acest tip de concursuri reprezinta black hat seo , tu ce parere ai ?