Tag Archives for " e-commerce "

e-commerce romania

Link-uri Utile Spre Articole Din E-Commerce

Shares

Salutare, da stiu, nu am scris de mult pe blog, asta din lipsa de timp, dar am recompensat cu articole pe blogul SilkWEB. Pentru cei care inca nu urmaresc acest blog, periodic am sa postez rezumatele de la articole interesante postate acolo. Azi incep cu articole din zona e-commerce.

Mai Multa Incredere Pentru Clientii Din E-Commerce-ul Romanesc

In primul rand, trebuie sa stii ca pentru a vinde online, magazinul tau trebuie sa inspire incredere maxima vizitatorilor, pentru a-i transforma in clienti. Cele mai frecvente greseli intalnite la magazinele online care doresc marca de incredere TRUSTED.ro sunt :

  • Neafisarea capitalului social,
  • Neafisarea programului de lucru
  • Semnarea contractului inainte de comanda
  • Nementionarea procesatorului platilor online
  • Inexistenta unei adrese de e-mail speciale si a unei persoane.

Citeste articolul postat de TRUSTED.ro si afla despre parteneriarul SilkWEB – TRUSTED pentru clientii magazinelor noastre.

Facebook In Comertul Electronic

Ok, ok stii si tu cat de mare si tare e Facebook acum, ca avem peste 5 milioane de utilizatori in Romania, ca lumea pierde mult timp acolo, dar peste toate astea, proprietarii magazinelor online au de castigat. Cu o strategie bine pusa la punct, rabdare, chef de munca ceva bugete alocate si comunicare serioasa, poti vedea avantajele Facebook pentru magazinul tau online. Daca vrei sa vezi cum am obtinut o rate de conversie de 3.57% din Facebook pe vanzari in IT&C citeste : Facebook In Comertul Online

Tot pe acest subiect am avut o prezentare la Imworld 2012, unde am venit cu exemple concrete si sfaturi utile zic eu . Vezi prezentarea in format PPT si video !

Si daca tot am vazut cat de mult te poate ajuta Facebook pe tine ca proprietar de magazin online, am facut o aplicatie gratuita, pe baza unui feed rss, care iti poate prelua produsele din magazin si porta in pagina ta de companie (pagina de Facebook a magazinului tau)Citeste mai mult

cumimifacmagazinonline.ro

Afla Cum Sa-ti Faci Un Magazin Online

Shares

Stiu ca sunt multi cei care doresc sa isi faca un magazin online si amana statrul acestuia din cauza faptului ca nu gasesc raspunsuri la intrebarile din acest domeniu. Probabil acesta a fost unul din motivele pentru care Liviu Taloi a luat initiativa de a da startul acestui proiect, care se vrea a fi o sursa de raspunsuri pentru orice neclaritati din zona e-commerce.

Proiectul are un nume simplu si sugestiv : cumimifacmagazinonline.ro (salveaza si distribuie acest link !)Citeste mai mult

Dece e bine sa cumperi online ?

Shares

Acest filmulet arata un mic adevar… cumparaturile online chiar te pot salva de situatii neplacute.


De ce e mai bine sa cumperi online… 🙂
Vezi mai multe video Haioase

Momentan echipa SilkWeb are in dezvoltare o platforma pentru comertul electronic .

comertul online in 2008

Shares

Comertul online a ajuns la maturitate in adevaratul sens al cuvantului, avand sectoare bine definite in prezent. In ciuda crizei economice mondiale, e-commerce-ul pare relativ imun la situatia actuala, date fiind preturile atractive si competitivitatea cu care opereaza retailerii pe piata internationala, astfel 26 de milioane euro procesate in comertul electronic romanesc doar in prima jumatate a anului 2008.
Cresterea anuntata anul trecut este pusa pe seama maririi numarului de utilizatori de Internet, care a depasit 8 milioane in 2007.
Pasionatii de cumparaturi online achizitioneaza in mare parte produse IT (laptopuri, aparate foto-video, monitoare LCD). Pe locul doi în preferintele lor se situeaza biletele de avion, incepand sa se vanda si pachetele turistice.

emag

s-a vandut 50% din emag.ro

Shares

“Pentru aproximativ 10 milioane euro, acţionarii Radu Apostolescu, Vlad Marian, Dan Teodosescu şi Gabriel Dumitrescu au vândut o participaţie de peste 50% fondului Romanian American Enterprise Fund (RAEF). Cu aceşti bani îşi vor reveni şi probabil că au învăţat din experienţa asta să îşi trateze clienţii mai bine şi să fie doar magazin online.