Tag Archives for " de vanzare "

De vanzare magazi online de usi

Shares

usi-interior-exteriorDeoarece criza economica inca “face victime” in randul firmelor, importatorul de usi de interior si usi metalice de exterior este nevoit sa isi inchida afacerea cu distributia de usi.

Prezenta online prin magazinul online in care a vandut usi de interior si usi metalice i-a adus un venit bun, mai mult in perioada anului trecut cand constructiile mergeau si ele bine. Per total magazinul a generat peste 940 de comenzi directe din toata tara spre clientii finali, fara a lua in calcul comenzile mari  facute telefonic de catre constructorii din tara.

Conform Google Analytics traficul pe site depaseste 7500 de vizitatori unici din toate orasele din Romania. Majoritatea vizitelor fiind generate de motoarele de cautare, magazinul fiind bine optimizat din punct de vedere SEO , astfel aceste fiind in prima pagina la google dupa principalele cuvinte cheie. Momentan administrarea magazinului permite adaugarea, editarea si stergerea de produse si categorii, iar gestiunea comenzilor este foarte simpla si utila, putand verifica meru noile comenzi, comenzile in curs sau cele finalizate.

Practic acest magazin este o afacere care poate fi continuata de catre oricine, atata importator/distribuitor de usi , cat si de catre o simpla persoana care vrea sa inceapa o afere online de timp intermediere de  vanzari de usi  online ( reseller / afiliat ) .

Pentru informatii legale de pret pot fi contactat : formular de contact

Adidasi si haine online de vanzare

Shares

adidasi-haineAsa cum se poate vedea pe blog, am scos de la vanzare magazinlu online www.adidasi-haine-online.ro , asta pentru ca impreuna cu echipa am hotarat , ca cel mai bine ar fi sa ne ocupam personal de acest proiect, in parteneriat cu un magazine clasic de haine si adidasi sport.

Cand vine vorba de comert online teoria spune multe, dar puse in practica anumte cunostinte se pot dovedii a fi bune sau nu, astfel dorim ca in timp sa dezvoltam cat mai mut acest magazine creat de la 0 pe platforma noastra. Avand in vedere ca mai sunt putine zile pana cand o sa lansam oficial platforma Silkmart special pentru magazinele online , experienta practica ne va fi de mare ajutor pentru actualii si noii clienti.

Magazinul nostru de adidasi si haine online a fost creat pe structura de baza a unui catalog de produse cu vanzari online, momentan plata fiind ramburs, iar odata cu cresterea numarului de vanzari se va implementa si plata online. Pagina a fost o lunga perioada in faza de vanzare / testare , perioada in care a fost si putin promovat, obtinand pozitii acceptabile in google.ro .  Am fost placut surprins cand am vazut ca in prima ora dupa ce au fost introduse 50 de produse am avut prima comanda reala si confirmate de pe site 🙂 . Momentan magazinul este intr-o continua dezvoltare si adaugare de produse noi la cele mai bune preturi. Contractul cu firmele de curierat va ajuta la onorarea oricarei comenzi in maxim 48 de ore in orice colt din Romania.

Legat de noile functionalitati aduse magazinului am sa postez pe blogul SilkWeb , in categoria comert online , aici urmand a fi postata si partea de blog pentru Silkmart.

[poll id=”6″]