• You are here:
  • Home »
  • criza financiara

Tag Archives for " criza financiara "

solutii in vreme de criza financiara

Shares

Criza financiara este in floare. Zeci si zeci de firme inchid sau dau faliment. Dece sa trece-ti la aceste metode cand afacerea dumneavoastra se poate muta online prin serviciile web oferite de firma SilkWeb .

Cu un buget minim serviciile dumneavostra ajung la 1 click distanta de posibili clienti. Astfel oferim crearea pagini web de la site de prezentare 1-5 pagini cu informatii legate de firma , serviciile sau produsele dvs, un mic portofoliu ( galerie foto ) si date de contact, pana la aplicatii e-commerce ( magazine virtuale si catalog de prezentare cu vanzari online).

Prin reteau noastra de publicitate online serviciile/produsele dvs se fac cunoscute in toata tara.

Pentru o consultanta in acest sens ne puteti contacta oricand.

Cerere oferta : preturi web design

google in criza financiara

Shares

Ce masuri ia google pentru criza financiara ?

Desii multe mari companii in aceasta perioada de criza financiara fac concedieri in masa google nu procedeaza la fel, astfel compania google reducand numarul contractelor de angajare fata de semestrele trecute din anii trecuti. Alte masuri luate : stoparea proiectelor experimentale, prioritate avand acum serviciile de cautari, publicitate online si aplicatiile web, ce-a mai importanta fiind publicitatea pe telefoanele mobile.