Tag Archives for " blog personal "

Ce vedem pe viitor in acest blog

Shares

blogInainte de toate vreau sa se stie ca eu nu ma consider un blogger. Desi nu stau prea bine cu timpul din cauza proiectelor la care lucrez incerc sa mai scriu uneori ceva pe blog, dar hai sa vedem in ce directie ma indrept cu acest blog personal. Deci e personal da… asa ca am sa scriu ce vreau eu si pun ce reclame vreau  eu.

Reclamele pe blogul meu

Dupa cum se vede aici apar numai reclame pentru noi sau clientii nostrii, ai firmei SilkWeb. Posibil ca pe viitor sa fac un mic schimb de bannere cu unii colaboratori si / sau viitori colaboratori. Ideal ar fi ca in viitorul apropiat sa afisez bannere numai cu proiectele noastre, dar asta e o alta treaba, despre care am sa scriu in viitoarele mele articole.

Viitoarele articole

Daca tot se vorbeste despre seo , marketing sau e-commerce m-am gandit sa scriu articole ( studii de caz pe diferite teme) pentru aceste analize am sa folosesc siteurile clientilor. Astfel fiecare site ar  mai promovat si imbunatatit cu parerea oricarui vrea sa comenteze cele spuse de mine. Dece am ales asta ? 1 pt ca asa vreau, doar am blog personal, 2 pt ca vreau sa-mi multmesc clientii si sa-i fac mai bine vazuti si pe cei mai putin cunoscuti din orice domeniu.

Se pot observa categorii noi pe blogul meu, clar urmeaza noile proiecte relevante pentru fiecare categorie nou aparuta. Si dupa cum am spus mai sus, aproape fiecare proiect va fi detaliat tehnic atat din punct de vedere SEO cat si ca functionalitate  (UX),  metode de promovare si de monetizare.