Tag Archives for " blog e-commerce "

e-commerce romania

Link-uri Utile Spre Articole Din E-Commerce

Shares

Salutare, da stiu, nu am scris de mult pe blog, asta din lipsa de timp, dar am recompensat cu articole pe blogul SilkWEB. Pentru cei care inca nu urmaresc acest blog, periodic am sa postez rezumatele de la articole interesante postate acolo. Azi incep cu articole din zona e-commerce.

Mai Multa Incredere Pentru Clientii Din E-Commerce-ul Romanesc

In primul rand, trebuie sa stii ca pentru a vinde online, magazinul tau trebuie sa inspire incredere maxima vizitatorilor, pentru a-i transforma in clienti. Cele mai frecvente greseli intalnite la magazinele online care doresc marca de incredere TRUSTED.ro sunt :

  • Neafisarea capitalului social,
  • Neafisarea programului de lucru
  • Semnarea contractului inainte de comanda
  • Nementionarea procesatorului platilor online
  • Inexistenta unei adrese de e-mail speciale si a unei persoane.

Citeste articolul postat de TRUSTED.ro si afla despre parteneriarul SilkWEB – TRUSTED pentru clientii magazinelor noastre.

Facebook In Comertul Electronic

Ok, ok stii si tu cat de mare si tare e Facebook acum, ca avem peste 5 milioane de utilizatori in Romania, ca lumea pierde mult timp acolo, dar peste toate astea, proprietarii magazinelor online au de castigat. Cu o strategie bine pusa la punct, rabdare, chef de munca ceva bugete alocate si comunicare serioasa, poti vedea avantajele Facebook pentru magazinul tau online. Daca vrei sa vezi cum am obtinut o rate de conversie de 3.57% din Facebook pe vanzari in IT&C citeste : Facebook In Comertul Online

Tot pe acest subiect am avut o prezentare la Imworld 2012, unde am venit cu exemple concrete si sfaturi utile zic eu . Vezi prezentarea in format PPT si video !

Si daca tot am vazut cat de mult te poate ajuta Facebook pe tine ca proprietar de magazin online, am facut o aplicatie gratuita, pe baza unui feed rss, care iti poate prelua produsele din magazin si porta in pagina ta de companie (pagina de Facebook a magazinului tau)Citeste mai mult