Tag Archives for " baia mare "

Azi promovez sportul local

Shares

stadionul cetatea alba iulia

Acum multi se vor intreba dece am ales sa promovez sportul local (promit ca nu am sa vorbesc despre fotbal, pentru ca asta fac restul de 99% din publicatiile online / offline). Am hotarat sa intru in aceasta campanie pentru ca e vorba de rugby , sport pe care l-am practicat si eu timp de 2 ani in perioada liceului 🙂 , iar acum echipa de rugby din Baia Mare a intrat in Finala Cupei României la Rubgy Roșia Montană Gold Corporation unde va juca contra echipei din Timisoara.

“Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe când fotbalul este un sport de domni practicat de golani”. (Pierre de Coubertin).Citeste mai mult

blogging

Promovarea Online Prin Bloguri Regionale

Shares

Dupa cum se poate vedea (din partea cititorilor mei fideli) pe blog au aparut bannere noi. Aceste bannere si-au facut aparitia datorita noului proiect al firmei SilkWeb si anume : publicitate online prin blogurile regionale .

Dece acest proiect ?

Pentru ca desi unii nu stiu sau nu cred in Baia Mare chiar exista activitate tot mai intensa pe zona de online, iar  lucru acesta vrem sa-l demonstram cat mai curand posibil. Proiectul s-a concretizat in urma eventimentelor din offline ( Open Coffee si blogmeet ) la care au participat o parte din cei mai activi bloggeri.

Vreau si eu dar ce castig ?

Daca vrei sa participi si tu trebuie sa ai un blog cu vechime si cu o activitate cat mai intensa. Te poti folosi gratuit de influenta celorlati bloggeri pentru promovarea propriului blog, promovarea unui proiect sau poti vinde bannere clientilor tai pentru ai promova in aceasta retea. Pentru a intra in sistem cei interesati trebuie sa puna la dispozitie un spatiu de publicitar 125*125 intr-o zona cat mai vizibila a blogului personal.

Momentat se lucreaza la termenii si conditiile de participare la acest proiect.

Poti intra in aceasta retea printr-un simplu comentariu la acest articol sau utilizad formularul de contact al firmei SilkWeb.

Vrei sa incerci si tu gratuit acest serviciu ?

Open Coffee Baia Mare – a doua editie

Shares

opencoffeePe scurt : Open Coffee Baia Mare in 15.01.2010 la restaurant Galla , de la orele 17:00.

Asa cum am promis lu’  Chinezu , cel care a organizat prima edite Open Coffee Baia Mare, azi anuntam pregatirele pentru a 2-a editea Open Coffee Baia Mare , unde firma Silkweb se va ocupa de organizare.

La eveniment sunt ivitati toti cei pasionati de mediul online, indiferent de nivelul de interactiune cu internetul.

Principala tema de discutie va fi : dezvoltarea mediului online pe plan regional , fiind invitati toti participantii sa-si prezinte proiectele sau ideile in acest sens.

Vezi mai multe informatii despre Open Coffee Baia Mare

Open Coffee Baia Mare

Shares

opencoffeeAzi dimineata de la ora 9:30 s-a desfasurat prima editie Open Coffee Baia Mare. Acesta initiativa apartine lu’ Chinezu , iar cu aceasta ocazie ne-am cunosct si personal.

Prezenta a fost peste asteptari (30 de persoane, bloggeri, jurnalisti si firme din domeniu), avand in vedere ca a fost prima editie de genul, care  a intrunit persoane din online-ul baimarean. Piata online din Baia Mare este abia la inceput si intr-o dezvoltare rapida, iar cei ce fac parte din aceasta comunitate chiar au multe de spus.

Aceste intalniri sunt mai mult decat binevenite, schimbul de pareri si idei fiind foarte importante pentru proiectele fiecaruia dintre noi. Sunt 100% sigur ca in anul ce vine astfel de evenimte se vor inmulti si in Baia Mare.

Ii salut pe toti participantii la aceasta prima edtitie de Open Coffee din Baia Mare.

adevaratul ziar online din maramures – infomm.ro

Shares

Dupa o lunga perioada de stres impreuna cu Gazzetarul azi am lansat “adevaratul ziar online din Maramures” adica infomm.ro .

Parte a Transilvania Media Trust România, cotidianul on-line infomm.ro vine să completeze gama mediatică a unui trust de presă din care fac parte ziare tipărite, posturi de radio şi televiziune.

Data de 8 iunie va marca evenimentul lunii în presa maramureşeană, prin apariţia ziarului electronic infomm.ro. Un portal care vă prezintă cele mai importante informaţii din judeţ.  Aici veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre Maramureş ; stiri în exclusivitate, reportaje inedite, materiale de impact şi articole de investigaţie.