Tag Archives for " b2b "

clienti online

Placerea De A Cumpara Online

Shares

Nu stiu in ce postura esti tu, cel care citeste acest articol, dar iti spun, azi cei care cumpara produse si servicii online sunt cei mai norocosi oameni. De ce spun acest lucru, pentru ca asa este si in continuare am sa dezvolt subiectul atat pentru clientii din zona B2C cat si pentru cei din B2B.

Mi-am propus ca in acest articol sa nu am link-uri si reclame spre diferite servicii si produse in mod direct 😉

Posibil sa te plictisesc daca iti vorbesc despre cum comertul online a eliminat barierele geografice, a creat produse si servicii la care nu te-ai fi gandit ca le poti cumpara, ca acestea pot fi platite prin mai multe modalitati si ca poti beneficia de acestea in secunda 2 dupa plata, sau la 24 de ore, sau cateva zile.

Avantajele Clientilor Din Online

Prietene, in online e cea mai mare lupta intre comercianti. Cu totii vor sa vada ceva cuiva apeland la diferite metode / strategii, de la preturi mici, la promotii, oferte, bonusuri, fidelizari etc.Citeste mai mult

Tu cum contactezi o firma ?

Shares

failDespre cum sa contactezi un blogger au scris altii, eu nu am sa scriu asa ceva pentru ca a mai spus ¨nu ma consider un blogger¨, deci nu sunt in masura sa fac afirmatii despre lucruri pe care nu le cunosc.

Faptul ca majoritatea firmelor care ofera servicii online lucreaza B2B (business-to-business) o stiu cu totii, sau cel putin ar trebuii sa stie. De obicei firmele fie ele mici sau mari au o politica oficiala de contact (un numar de telefon/fax si o adresa de email la care au acces mai multe persoane). Citeste mai mult