Tag Archives for " adidasi "

Adidasi si haine online de vanzare

Shares

adidasi-haineAsa cum se poate vedea pe blog, am scos de la vanzare magazinlu online www.adidasi-haine-online.ro , asta pentru ca impreuna cu echipa am hotarat , ca cel mai bine ar fi sa ne ocupam personal de acest proiect, in parteneriat cu un magazine clasic de haine si adidasi sport.

Cand vine vorba de comert online teoria spune multe, dar puse in practica anumte cunostinte se pot dovedii a fi bune sau nu, astfel dorim ca in timp sa dezvoltam cat mai mut acest magazine creat de la 0 pe platforma noastra. Avand in vedere ca mai sunt putine zile pana cand o sa lansam oficial platforma Silkmart special pentru magazinele online , experienta practica ne va fi de mare ajutor pentru actualii si noii clienti.

Magazinul nostru de adidasi si haine online a fost creat pe structura de baza a unui catalog de produse cu vanzari online, momentan plata fiind ramburs, iar odata cu cresterea numarului de vanzari se va implementa si plata online. Pagina a fost o lunga perioada in faza de vanzare / testare , perioada in care a fost si putin promovat, obtinand pozitii acceptabile in google.ro .  Am fost placut surprins cand am vazut ca in prima ora dupa ce au fost introduse 50 de produse am avut prima comanda reala si confirmate de pe site 🙂 . Momentan magazinul este intr-o continua dezvoltare si adaugare de produse noi la cele mai bune preturi. Contractul cu firmele de curierat va ajuta la onorarea oricarei comenzi in maxim 48 de ore in orice colt din Romania.

Legat de noile functionalitati aduse magazinului am sa postez pe blogul SilkWeb , in categoria comert online , aici urmand a fi postata si partea de blog pentru Silkmart.

[poll id=”6″]

Vanzare magazin online

Shares

Daca vrei sa incepi o afacere online poti sa  sa vinzi chiar de acum haine sport, sau adidasi cumparand acest magazin , care este defapt o ” afacere la cheie ” deoarece site-ul este online din 2008,  avand un design original si scriptul codat de echipa SilkWeb .

Magazinul are un trafic lunar de peste 5.000 de vizitatori unici proveniti din google ( trafic organic ) dupa principalele cuvinte cheie legata de aceasta nisa. Scriptul este functional , are module seo bine puse la punct. Functia ” cos de cumparaturi” este adaptata acestui magazin, clientul avand posibilitatea de a alege marimea sau culoare produselor comandate in limita stocului definit de catre administratorl acestui magazin. Comenzile pot fi facute foarte usor si rapid de catre orice vizitator al acestui site din maxim 4 clici, nefiind necesara inregistrarea acestora.

Plata produselor se face ramburs sau prin banca, la cerere putand fi adaugat modulu plati online cu cardul bancar.

Momentan magazinul are o baza de date cu peste 1400 de potentiali clienti ( emailuri provenite din site, comenzi sau contacte ).

Pentru mai multe informatii click aici : contact